KAHVILA VANHASSA NAVETASSA

Tuotteissamme huomioidaan mahdollisimman hyvin raaka-aineiden alkuperä, luonnonmukaisuus ja lähituotanto. Valmistamme kahvilatuotteemme paikan päällä hyvistä raaka-aineista.

Asiakkaiden turvallisuus on meillä huomioitu monella tavoin: Navettagalleriassa on sisävessa sekä erillinen paikka käsien pesulle. Käsidesiä löytyy ja myös kasvomaskin voi ostaa kahvilasta.

Lisätilana meillä on kaksi katettua terassia ja pihalla tulistelukota.

 

Meillä myös A-oikeudet.

LOUNASKEITTO

Savuporokeitto on maukas poron jauhelihaa, perunaa ja juureksia sisältävä, koskenlaskijalla ja savuporolla kruunattu keitto. Poronliha tulee paikalliselta poromieheltä.

Annokseen kuuluu meillä tehtyä kotikaljaa tai muuta ruokajuomaa, lapsille mustikkamehua ja päälle kahvia tai teetä. Keitto on gluteeniton ja pyrimme pitämään saatavilla myös gluteenitonta leipää.

Vaihtoehtona yleensä on myös vegaaninen linssi-kookoskeitto.

Keitto on maustettu inkiväärillä ja valkosipulilla, joka tekee siitä lempeän mausteisen.

14,00 EUROA AIKUISILTA
EURO/IKÄVUOSI LAPSILTA

KURNIEKKA

Tämä on täydellinen herkku kalasta pitävälle!
Perinnereseptillä tehty Kurniekka on alusta loppuun Karilassa valmistettua artesaaniruokaa. Kalat pyydetään itse tai ostetaan paikalliselta kalastajalta Jerisjärveltä.

 

6,00 PIENI / 9,50 ISO

MUNKKI

Navettagallerian munkit leivotaan joka aamu. ja tarvittaessa pitkin päivää. Tuoreet munkit tuoksuvat ladulle asti houkutellen peremmälle. Munkit leivotaan samalla rakkaudella ja pieteetillä kuin Karilan muutkin leivonnaiset.

 

3,00 / KAPPALE
5,50 KAHVIN KANSSA

UNELMATORTTU

Tämä gluteiiniton unelma on kaikille sopiva herkku. Suklaataikinan sisällä on kermavaahdosta, tuorejuustosta ja lakoista koostuva unelma. Tätä kannattaa kokeilla!

SUOLAINEN PIIRAKKA

Pieneen suolaiseen nälkään kannattaa kokeilla tätä Karilan piirakkaa. Piirakan maut vaihtelevat päivättäin. Makuina savuporo tai kasvispiirakka.

 

5,00 € / ANNOS
25,00 € / KOKONAINEN

JUOMAT

Karilan oma mehu on maistamisen arvoinen: Mehun täyteläinen maku tulee mustikasta ja toisinaan myös kaarnikasta. Kaakao on Karilan oma sekoitus ”mummolan suklaajuomaa”. Kahvi on tummaa luomukahvia ja teet ovat itse tehtyjä yrttisekoituksia tai valmista pakuriteetä.

 

KAHVI & TEE 2,50
YRITTI- TAI PAKURITEE 3,50
MEHU 2,80 PIENI / 3,50 ISO
KAAKAO 3,50

MURIKAT

ovat itse tehtyjä terveellisiä ja voimaa antavia energiapatukoita.

Murikka on mainio reissueväs!

Puhtimurikassa on paljon energiaa terveellisessä muodossa: Kookosöljyä, maapähkinävoita, pähkinöitä ja siemeniä.

Hieman makeutta antaa esimerkiksi itse tehty omenahillo, jossa hillosokeri on osittain korvattu intiaanisokerilla.

Proteiinimurikassa on enemmän proteiinia, kuten kikhernejauhoa ja kananmunanvalkuaista. Energiaa kuitenkin edellistä vähemmän. Hiilihydraattien määrää pyritään pitämään alhaisena.

Tarjolla yleensä myös vegaani ja gluteeniton murikka-versio.

Koostumuksesta ja raaka-aineista riippuen murikat ovat hinnaltaan 3 – 4 €

Tuotteet ovat pääosin laktoosittomia.

HALUATKO VARATA NAVETTAGALLERIAN OMIIN JUHLIISI?

Oletko suunnitelemassa häitä, ristiäisiä tai sukujuhlia? Ehkä haluat järjestää pikkujoulut isommalle porukalle. Navettagalleria tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön juuri sinun juhliisi. Vai onko mielessäsi hieman erinlainen kokouspaikka. Navettagalleriasta löytyy myös laajakaista ja videotykki kokousten järjestämistä varten. Ota meihin yhteyttä ja suuninttellaan yhdessä miten voimme tehdä sinun tapahtumastasi ainutlaatuisen!

TILAA RETKIEVÄÄT TAI RUOAT MÖKILLE

Ruoat voi tilata verkkosivuilta viimeistään edellisenä päivänä kl. 18:00 mennessä ja hakea Karilan Navettagallerian kahvilasta (Karilantie 31, Äkäslompolo) kello 9-17 välillä. Tilaus maksetaan haun yhteydessä, mutta huomaathan että tilaaminen verkkosivuilta on sitova. Kerro meille minkä ruokapaketin haluaisit ja monelle hengelle.